Een nauwkeurige selectie van hoogwaardige koffies uit Midden- en Zuid-Amerika, India en Afrika, perfect gebrand, levert de De Roccis CREMOSO espresso op. Een buitengewoon milde en zachte blend met een sterke en toch delicate afdronk.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: De druiven komen uit de eerste zone van kalkhoudende kleigrond aan het Gardameer in het mythische Sirmione, op een hoogte van 68 m boven zeeniveau
SESTO DI IMPIANTO: Opvoeding in rijen met guyot snoei
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: In roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur
COLORE: Intense strogele kleur met groenachtige reflecties
NASO: Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten
BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid
CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C